Diensten


Het proces start met een vrijblijvend gesprek waarin wij elkaar leren kennen en jouw behoeften en wensen worden doorgenomen. Tijdens dit gesprek worden al jouw vragen beantwoord en daarna zal Busker Makelaardij als jouw rechterhand de komende periode aan de slag gaan. Omdat wij jou niet voor verrassingen willen komen laten staan zijn al onze prijzen inclusief BTW aangezien jij als particulier niets aan prijzen exclusief BTW hebt. Zo werkt Busker Makelaardij.

* Wanneer je met de muis over de verschillende stappen en prijzen gaat krijg je meer informatie.


Bekijk de pakketten

Vanaf 2e bezichtiging

Heb je al een huis gevonden waar je op wilt bieden en wil je dat een aankoopmakelaar je begeleidt bij het proces van onderzoek, onderhandelen en afhandeling? Of wil je zoeken en de oriënterende bezichtigingen doen terwijl jouw aankoopmakelaar op de achtergrond mee kijkt? Kies dan voor aankoopbegeleiding vanaf de tweede bezichtiging.

Full-service

In alle rust en als eerste een woning bezichtigen? Busker Makelaardij gaat binnen zijn netwerk op zoek naar een woning van jouw wensen. Ook de woningen die nog niet op de reguliere markt aangeboden worden. Vaak zijn dit woningen die gerenoveerd worden waardoor jij zelfs nog de indeling en afwerking kunt bepalen. Lijkt dit jou wat? Kies dan voor Full-service.

Vanaf 2e bezichtiging


Full-service


We zijn er bijna

Naam

Telefoonnummer

Prijsklasse